Hotel telefonie – Vtech & Nhospitality

Hotels verlangen flexibele telecommunicatieoplossingen voor communicatie. Bellen door middel van een “vaste” telefoon wordt ondanks de toename in mobiele telefonie door de meeste mensen als prettig ervaren. Voor uw hotel bieden hotel telefonie van het merk Vtech in combinatie met onze intelligente cloud centrale: Nhospitality van Nfon.

Hotel telefonie aanbieden  vereist een goed en stabiel netwerk. Wij bieden hiervoor een flexibele telefonieoplossing van Vtech en Polycom. Gecombineerd met onze intelligente telefooncentrale. Onze centrale bevind zich in de cloud.  Dit houdt in dat telefoonverkeer en data over dezelfde lijn verstuurd en ontvangen kunnen worden.

Nhospitality, Vtech, Hotel telefonie, Candra Hospitality
Nhospitality, Vtech, Hotel telefonie, Candra Hospitality
Voordelen van onze telefonie oplossing:
 • Lagere investerings- en exploitatiekosten

  Er is geen aparte infrastructuur voor telecommunicatie nodig. U hoeft slechts één netwerk te onderhouden en te beheren. Onze telefooncentrale bevindt zich in de cloud en wordt bediend via een webapplicatie.

 • Lagere terugkerende kosten

  Bellen via het IP-netwerk is goedkoper dan via de traditionele ISDN oplossingen. Dat biedt onder andere voordelen voor hotels waarbij de gasten veel gebruik maken van de telefoon. Als de telefoonrekening voor uw gast lager uitvalt dan gewoonlijk zullen zij dit als positief ervaren.

 • Flexibiliteit

  Door de centrale bediening via een web interface zijn het systeem, de aansluitingen en toepassingen eenvoudig aan te passen.

 • Andere mogelijkheden

  Nhospitality biedt allerlei extra mogelijkheden op gebied van voicemail, textmessaging, afwezigheidsmelding, verkeeranalyse, beheer en onderhoud.

Vtech

Voor uw gasten leveren  wij uitsluitend hoteltelefoons van Vtech. Vtech is een Canadese fabrikant van hoteltelefoons. Er zijn verschillende modellen in verschillende prijsklassen en ze worden altijd volledig gepersonaliseerd aan de hand van uw wensen.

Nhospitality

Nhospitality is onze virtuele telefooncentrale die hotels in staat stelt alle servicegerelateerde communicatieprocessen te stroomlijnen zonder extra hardware of software. Onze oplossing zorgt voor meer tevreden gasten, meer efficiënte en minder kosten.

Candra Hospitality biedt:
 • Een optimale maatwerkoplossing voor uw hotel op basis van uw specifieke eisen en wensen.
 • De beste apparatuur van Vtech & Polycom.
 • Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
 • Full service dienstverlening: van advies tot installatie, instructie, onderhoud en beheer.
 • Altijd een geheel vrijblijvende offerte.