Vtech Hotel telefonie

Hotels verlangen flexibele telecommunicatieoplossingen voor communicatie met en voor hun gasten. Bellen door middel van een “vaste” telefoon wordt ondanks de toename in mobiele telefonie door de meeste gasten als prettig ervaren. Voor uw gasten bieden wij van het merk Vtech hotel telefonie.

Hotel telefonie aanbieden aan uw gasten vereist een goed en stabiel netwerk. Candra Hospitality biedt daarvoor veel flexibele telefonieoplossingen gecombineerd met een intelligente telefooncentrale. Candra Hospitality levert telefonie op basis van VOIP Dit houdt in dat telefoonverkeer en data over dezelfde lijn verstuurd en ontvangen kunnen worden.

Vtech, Candra Hospitality
Voordelen van telefonie op basis van VOIP:
 • Lagere investerings- en exploitatiekosten

  Er is geen aparte infrastructuur voor telecommunicatie nodig. U hoeft slechts één netwerk te onderhouden en te beheren. De telefooncentrale bevindt zich binnen uw netwerk of in de cloud en wordt bediend via een webapplicatie.

 • Lagere terugkerende kosten

  Bellen via het IP-netwerk is goedkoper dan via het traditionele telefoonnetwerk. Dat biedt vooral voordelen voor hotels waarbij de gasten veel gebruik maken van de telefoon. Als de telefoonrekening voor uw gast lager uitvalt dan gewoonlijk zullen zij dit als positief ervaren.

 • Flexibiliteit

  Door de centrale bediening via een web interface zijn het systeem, de aansluitingen en toepassingen eenvoudig aan te passen.

 • Andere mogelijkheden

  IP-telefonie biedt allerlei extra mogelijkheden op gebied van voicemail, textmessaging, afwezigheidsmelding, verkeeranalyse, beheer en onderhoud.

Vtech

Candra Hospitality levert uitsluitend hoteltelefoons van Vtech. Vtech is een Canadese fabrikant van hoteltelefoons. Wij leveren verschillende modellen in verschillende prijsklassen en worden volledig gepersonaliseerd aan de hand van uw wensen.

Candra Hospitality biedt:
 • Een optimale maatwerkoplossing voor uw hotel op basis van uw specifieke eisen en wensen.
 • De beste apparatuur, software en dataoplossingen in de markt.
 • Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
 • Full service dienstverlening: van advies tot installatie, instructie, onderhoud en beheer.