Alle informatie

Over Candra Hospitality

Installatie

Indien gewenst installeren onze ervaren monteurs uw nieuwe producten.

Afspraak = Afspraak

Alle afspraken zijn in een overeenkomst vastgelegd. Zo zijn er geen onduidelijkheden.

Eerlijke prijzen

Onze prijzen zijn competitief en eerlijk. U betaald bij ons nooit te veel.

Topkwaliteit

Wij leveren uitsluitend producten die aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen.

24/7 Service

Wij bieden 24 uur per dag uitstekende service voor nieuwe en reeds bestaande installaties.

Contactpersoon

Wij geloven in persoonlijk contact. Bij Candra Hospitality heeft u uw eigen vaste contactpersoon.

Geschiedenis

Candra Hospitality is in 2015  opgericht, ons bedrijf zich richt op de hospitality & leisure branche. Wij voorzien met veel plezier hotels, restaurants en uitgaansgelegenheden van een passende maatwerkoplossing.

Locatie

Na enige tijd gevestigd te zijn in Leiden hebben wij besloten om ons hoofdkantoor te vestigen in Amsterdam om de bereikbaarheid en de vindbaarheid voor onze klanten verder te optimaliseren.

Werkgebied

Candra Hospitality is actief in West-Europa.

Waar wij in geloven

In ieder hotel en uitgaansgelegenheid is gastvrijheid van levensbelang. U wilt uw gasten een onvergetelijke ervaring bieden. Tegenwoordig speelt techniek een steeds grotere rol in het dagelijks leven van uw gasten. op deze ontwikkeling wilt u inspelen. Enkele voorbeelden zijn: Interactieve televisie, WI-FI, Moderne sloten. Wij bieden een ruim aanbod van oplossingen om te zorgen dat uw gasten een onvergetelijke tijd beleven.

Dit bereiken wij door uw aanspreekpunt te zijn voor al uw (technische) vraagstukken. Wij vinden het een uitdaging om een oplossing te vinden die geheel aansluit op uw wensen. Persoonlijke aandacht, hoogwaardige service en productkwaliteit vinden wij van essentieel belang.

Kernwaarden

Betrokkenheid

Persoonlijk advies vinden wij van essentieel belang. Op deze manier krijgen  wij een goed inzicht in uw wensen, en vinden wij gezamenlijk de juiste oplossing. Onze medewerkers zijn altijd en overal goed bereikbaar.

Betrouwbaarheid

Wij stellen de hoogste eisen aan onze producten en diensten en werken uitsluitend met kwaliteitsproducten. In combinatie met hoogwaardige en snelle service bent u zeker van een gegarandeerde betrouwbaarheid en beschikbaarheid.

Inzicht en kennis

Onze medewerkers zijn hoog opgeleid en volgen regelmatig cursussen en trainingen, zodat hun kennis altijd actueel is. Daarnaast beschikken onze medewerkers over ruime ervaring  met betrekking tot: audio, video, beveiliging, communicatie oplossingen & verlichting. Hierdoor kunnen wij oplossingen bieden die volledig aansluiten op uw wensen.

Professionaliteit

Onze medewerkers zorgen voor op maat gesneden, glasheldere informatie en duidelijke afspraken. Dit combineren ze met een servicegerichte instelling.