Alle informatie

Over ons bedrijf

Geschiedenis

Candra Hospitality is in 2015 opgericht. Ons bedrijf is
gericht op de hospitality & leisure branche. Wij voorzien met veel plezier hotels, restaurants & uitgaansgelegenheden van een maatwerkoplossing.

Locatie

Na enige tijd gevestigd te zijn in Leiden hebben wij besloten om ons hoofdkantoor te vestigen in Amsterdam om de bereikbaarheid en de vindbaarheid voor onze klanten verder te optimaliseren.

Werkgebied

Candra Hospitality is actief in West-Europa.

Waar wij in geloven

In ieder hotel en uitgaansgelegenheid is gastvrijheid van levensbelang. U wilt uw gasten een onvergetelijke ervaring bezorgen. Tegenwoordig speelt techniek een steeds grotere rol in het dagelijks leven van uw gasten. op deze ontwikkeling wilt u inspelen. Enkele voorbeelden zijn: Telefonie, Interactieve televisie & WI-FI. Wij leveren een ruim aanbod van oplossingen om te zorgen dat uw gasten een gedenkwaardige tijd beleven.

Dit bereiken wij door uw aanspreekpunt te zijn voor al uw (technische) vraagstukken. Wij vinden het een uitdaging om een oplossing te vinden die geheel aansluit op uw wensen. Persoonlijke aandacht, hoogwaardige service en productkwaliteit vinden wij van groot belang.