Lease & Financiering

Candra Hospitality biedt verschillende financieringsoplossingen om het uw hotel zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij bieden een viertal opties namelijk:

Koop

De eerste mogelijkheid die wij bieden is koop. Wanneer u kiest voor koop betaald u de geleverde producten conform de algemene voorwaarden. Hiermee zijn de producten gelijk uw eigendom. Voor onderhoud en service heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een voordelig service en onderhoudscontract.

Financial lease

Er zijn drie verschillende mogelijkheden. De eerste is financial lease hierbij staan de producten op naam van uw hotel. Candra Hospitality schiet de kosten van de producten voor en u betaald in maandelijkse termijnen het bedrag terug met rente. Dit is mogelijk in verschillende looptijden. Bijvoorbeeld 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Hierbij nemen wij geen onderhoud en service op in het contract. Uw hotel zorgt zelf voor zaken als onderhoud, verzekering en service. Het is wel mogelijk om een voordelig service en onderhoudscontract af te sluiten.

Operational lease

De tweede vorm van leasing is operational lease. Kenmerkend voor operational lease is dat de producten in bezit zijn en blijven van Candra Hospitality. De producten staan dus niet op uw balans en u houdt daarmee werkkapitaal vrij. De kosten voor de producten worden maandelijks op de winst- en verliesrekening geboekt. Er zijn verschillende looptijden mogelijk. Bijvoorbeeld 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Bij operationele lease nemen wij geen service op in het contract. Uw hotel zorgt zelf voor zaken als service, onderhoud en verzekering

Full operational lease

De derde vorm van leasing is full operational lease. Kenmerkend voor full operational lease is dat de producten in bezit zijn en blijven van Candra Hospitality. De producten staan dus niet op uw  balans en u houdt daarmee werkkapitaal vrij. De kosten voor de producten worden maandelijks op de winst- en verliesrekening geboekt. Daarnaast nemen wij bij full operational lease alle kosten voor service en onderhoud voor ons rekening met uitzondering van verzekeringspremies. U kunt  er wel voor kiezen om de verzekeringspremies via ons af te handelen, maar ze zullen geen deel uitmaken van het vaste maandbedrag. Er zijn verschillende looptijden mogelijk. Bijvoorbeeld 12, 24, 36, 48 of 60 maanden.

Uw voordeel

Candra Hospitality is een totaalleverancier die zich volledig richt op de Hospitality & Leisure markt. Door verschillende financieringsmogelijkheden aan te bieden in combinatie met  een ruim aanbod van kwaliteitsproducten  kunnen wij uw hotel geheel ontzorgen.

Candra Hospitality, Lease, Communicatie, display, Audio. Advies, hotelverlichting,beveiligingsoplossingen

Contact

Wilt u direct contact met één van onze adviseurs. Of  een vrijblijvende adviesgesprek? Wat u wensen ook zijn. Candra Hospitality biedt voor iedere situatie altijd een passende oplossing.