Klanten

Best Western International

Behoort tot ’s werelds grootste hotelketens met ruim 4195 hotels in 80 landen. Het hoofdkantoor van de organisatie is gevestigd in Phoenix. Best Western-hotels worden niet uitgebaat door de organisatie, maar het zijn allemaal zelfstandige hotels. Deze hotels zijn samengevoegd in een non-profitorganisatie.  Waarvan ieder hotel lid moet worden om de naam te mogen voeren.

Klant The toren Amsterdam, Candra Hospitality. oplossingen voor hospitality & leisure
The Pavilions, Hotels & Resorts

Stap binnen bij een van The Pavilions, Hotels & Resorts. Ervaar luxe op schitterende locaties. De hotels en resorts bevinden zich op de mooiste plekken ter wereld. Bijvoorbeeld op het beste strand van Phuket of op een steenworp afstand van de Dam.

Radisson Blu, Hotels & Resorts

Radisson Blu is een luxe internationale keten van hotels en resorts in Europa, Afrika en Azië. Ze  beschikken wereldwijd over circa 287 hotels met 68.270 kamers.

Park inn

Park Inn is een origineel en energiek middenklasse hotel dat vriendelijkheid en gastvrijheid biedt tegen een aantrekkelijke prijs. zij  richten zich op wat daadwerkelijk belangrijk is: comfortabele bedden, schone badkamers, service met een lach en een louter plezierige ervaring.

Businesspoint Roelofarendsveen

Stap binnen bij Businesspoint Roelofarendsveen. Een klein businesspoint in het groene hart. Bestaande uit 15 kantoorunits en een flexruimte. Een diversiteit van huurders heeft zich reeds gevestigd. Denk hierbij aan: Een accountant, Mediator, bouwadviseur, marketingspecialist. Allen gevestigd onder 1 dak.