Klanten

Klant The toren Amsterdam, Candra Hospitality. oplossingen voor hospitality & leisure
The Pavilions, Hotels & Resorts

Stap binnen bij een van The Pavilions, Hotels & Resorts. Ervaar luxe op schitterende locaties. De hotels en resorts bevinden zich op de mooiste plekken ter wereld. Bijvoorbeeld op het beste strand van Phuket of op een steenworp afstand van de Dam.

Radisson Blu, Hotels & Resorts

Radisson Blu is een luxe internationale keten van hotels en resorts in Europa, Afrika en Azië. Ze  beschikken wereldwijd over circa 287 hotels met 68.270 kamers.

Wyndham Grand

Omarm nieuwe ervaringen en ontdekkingen met een verblijf in een van deze gastvrije hotels en resorts. Deze prachtige bestemmingen combineren eersteklas voorzieningen, restaurants en spa’s met een verfijnd architectonisch ontwerp om een blijvende indruk achter te laten.

Merit International 

Merit International streeft er voortdurend naar om op te vallen en het hoogste niveau van privileges te bieden. Merit International streeft ernaar haar gasten keer op keer te behagen en te verwelkomen en een blijvende indruk achter te laten bij hun gasten.

Businesspoint Roelofarendsveen

Stap binnen bij Businesspoint Roelofarendsveen. Een klein businesspoint in het groene hart. Bestaande uit 15 kantoorunits en een flexruimte. Een diversiteit van huurders heeft zich reeds gevestigd. Denk hierbij aan: Een accountant, Mediator, bouwadviseur, marketingspecialist. Allen gevestigd onder 1 dak.

Partners

Deluxe Taxi Holland

Deluxe Taxi Holland is een professioneel taxibedrijf welke vervoersdiensten aan particulieren, bedrijven en hotels biedt. Zij vervoeren al meer dan 10 jaar door heel Nederland hun klanten in comfortabele auto’s met een hoog serviceniveau van A naar B. Kwaliteit is bij Deluxe Taxi Holland het sleutelwoord.

Luxe TV oplossingen van Candra Hospitality
Aquavision

Aquavision produceert speciale TV’s voor de Hospitality-industrie. De filosofie is: “Luxe is tijdloos”. Het doel is om innovatieve, krachtige televisies te maken voor luxe hotels. Deze kunnen worden geïntegreerd met elk  IPTV-systeem.

High end audio oplossingen van Garvan door Candra Hospitality
Garvan Acoustics

Deze akoestische luidsprekers zijn ontworpen om functionaliteit en prestaties te combineren in een uniek ontwerp. Tegelijkertijd zijn ze volledig op maat gemaakt, gebaseerd op de wensen en de stijl van de klant.