Hotelverlichting

Het juiste licht draagt in grote mate bij aan de algehele indruk van een hotel of restaurant. Het genereert emoties en nodigt, indien kundig toegepast, de gast uit voor een aangenaam verblijf. Naast de juiste lichtsfeer komt het aan op een consistent lichtontwerp, passend bij de architectuur van het gebouw. Net als de functionaliteit, efficiëntie en lange levensduur van de lampen. Licht speelt een belangrijke rol in het totaalconcept van hotels en restaurants. Een zorgvuldige selectie is essentieel.

Ons bedrijf biedt veel verschillende soorten hotelverlichting die passen bij een bepaalde inrichting en stijl. van klassiek tot modern en alles wat er tussen zit. Wij bieden altijd een passende oplossing. In vrijwel alle gevallen maken wij gebruik van  LED. In iedere denkbare stijl is er een passende LED armatuur beschikbaar. Voor een intieme sfeer zijn er prachtige kroonluchters of hanglampen beschikbaar welke ook volledig in LED zijn uitgevoerd. Het is ook mogelijk om klassiek met modern in de juiste verhoudingen te combineren.

Wij werken graag samen (met uw architect) om een verlichtingsplan samen te stellen welke geheel op uw wensen aansluit.

Uw voordeel

Candra Hospitality is een totaalleverancier die zich volledig richt op de Hospitality & Leisure markt. Naast hotelverlichting biedt ons bedrijf een ruim aanbod van aanvullende producten en diensten om uw hotel geheel te ontzorgen.

Candra Hospitality, Lease, Communicatie, display, Audio. Advies, hotelverlichting,beveiligingsoplossingen

Contact

Wilt u direct contact met één van onze adviseurs, een vrijblijvende adviesgesprek of meer informatie ontvangen? Wat u wensen ook zijn. Candra Hospitality biedt voor iedere situatie altijd een passende oplossing.