Hotelkamer Audio | In-room Audio

In uw hotelkamer(s) en suites staat u voor een belangrijke keuze. Wilt u radio/muziek aanbieden met behulp van de (Hotel)TV, kiest u voor een geheel losstaande installatie of voor bluetooth streaming? Welke bijvoorbeeld kunt bedienen met de smartphone van de gast. Vervolgens is er de vraag wilt u uw gasten een installatie aanbieden in het slaapgedeelte, woongedeelte, badkamer. of alle drie.

De Hotel TV heeft uitstekende mogelijkheden om entertainment te bieden. Echter is de geluidskwaliteit van de huidige televisies vaak niet toereikend. Binnen ons assortiment bieden wij hiervoor een perfecte oplossing. Ons bedrijf kan iedere kamer voorzien van high-end speakers welke wij rechtstreeks op de Hospitality TV aansluiten. Hierin zijn ook weer verschillende keuzes van kristal helder stereo geluid tot een ware surround beleving.

Om overlast te voorkomen begrenzen wij  de hotelkamer audio installatie altijd op een maximaal volume en indien gewenst kan er worden gekozen voor extra geluidsisolatie. Wij bieden design speakers voor aan de muur maar ook verborgen speakers die een wow effect bij uw gasten oproept.

Speakers
Wij bieden uitsluitend speakers van de beste merken welke zeer geschikt zijn voor hotelkamers en suites. Deze speakers verbergen wij op diverse plekken in de kamer en bieden een uitstekend geluid. Voor iedere wens bieden wij een praktische oplossing. De volledige audio bediening verloopt via de Hotel TV of smartphone.

Bediening
Naast audiobediening via de (Hotel)TV is er ook mogelijkheid voor een losstaande hotelkamer audio installatie welke u gasten kunnen bedienen door middel van bijvoorbeeld een tablet.

Toepassingen 
Onze speakers zijn ideaal voor in hotelkamers maar daarnaast zijn het ook uitmuntende speakers voor (vakantie) woningen en horeca gelegenheden.