Hotel TV / Hospitality TV van Candra Hospitality

Introductie van Hotel TV

Bedenkt u eens hoe uw gasten het volgende scenario zouden ervaren: “Uw gasten openen hun kamerdeur, de hotel tv gaat gelijk aan, op het scherm verschijnt een welkomstboodschap, ze kunnen het menu bekijken van uw restaurant, het weer, lokale uitstapjes en zelfs een taxi bestellen behoort tot de mogelijkheden.

Naast deze interessante comfort verhogende opties, bekijken uw gasten al hun favoriete programma’s in Full HD of zelf in 4K op hun Hospitality TV, wanneer u kiest voor satelliet zijn de zendermogelijkheden onbegrensd.

Kennis

Van oorsprong is ons bedrijf gespecialiseerd in de zogenoemde AV installaties. Met al doel om uw gasten van meer comfort en luxe te laten genieten met in-room entertainment zoals Hospitality TV in uw hotel of vakantiepark. Indien gewenst combineren wij de TV met een uitstekende audio oplossing.

Kwaliteit

Ons bedrijf biedt uitsluitend kwaliteitsmerken zoals: Samsung, Philips & LG. Full HD is standaard en 4K is een zeer interessante optie. Onze Hotel TV’s monteren wij met antidiefstal steunen van B-tech.

Installatie

Een onmisbaar element bij het aanschaffen van hotel TV is de installatie. De installatie voeren onze monteurs vakkundig uit. Tijdens de installatie in uw hotel (of vakantiepark)  dragen wij er zorg voor dat uw gasten minimale overlast ervaren.

Door alle instelmogelijkheden op een hospitality TV is het mogelijk om overlast bij en door uw gasten te voorkomen. Bijvoorbeeld: het instellen van het maximale volume, een vaste zendervolgorde, menu’s vergrendelen. Door deze instellingen biedt u de housekeeping ook meer gemak want ze hoeven nooit meer TV’s te resetten. Dit levert naast gemak ook een tijdsbesparing op.

Enkele mogelijkheden met Hospitality TV van Candra Hospitality

  • Informatiekanaal

Door gebruik te maken van een informatie kanaal heeft u de mogelijkheid om uw gasten te informeren over diverse zaken. Bijvoorbeeld: aanbiedingen in uw restaurant en/of advertenties van lokale restaurants of bezienswaardigheden zijn mogelijk. Uw informatiekanaal ontwerpen wij geheel op maat en afgestemd op uw wensen.

  • Aanvullende diensten

Met Hospitality TV heeft u de mogelijkheid  om aanvullende diensten aan te bieden aan uw gasten. Bijvoorbeeld een tafel reserveren in uw restaurant of een taxi bestellen. De aanvraag kan gelijk worden doorgestuurd naar de receptie waarmee u snelle en efficiënte service kan verlenen aan uw gasten.

  • Meerdere talen

U kunt de verschillende diensten op de tv aanbieden in meerdere talen. Hiermee kunt alle informatie  weergegeven in uw gasten hun eigen taal.

  • Weerbericht

Uw hotelgasten hebben de mogelijkheid om een realtime weersvoorspelling te zien met een druk op de knop. Dit biedt net het beetje extra luxe wat veel gasten als prettig ervaren.

  • Berichten

Stel dat u een telefoontje ontvangt voor één van uw gasten die op dat moment niet aanwezig is op zijn of haar kamer. Dan heeft u de mogelijkheid om een bericht naar de Hotel TV in betreffende kamer te sturen. Uw gast ziet dan gelijk het bericht zodra hij of zij de televisie aan zet.

  • TV Zenders

Hotel TV maakt gebruik van DVB-C of satelliet. Wanneer u kiest voor satelliet dan heeft u de mogelijkheid om een zenderpakket samen te stellen welke geheel aansluit op de nationaliteit van uw gasten. Candra Hospitality is officieel partner van Joyne en Canal Digitaal.