Conferentiesystemen

Wat als iedere bijeenkomst productief was, iedere ontmoeting effectief en elke presentatie het gewenste effect heeft? Dat is mogelijk! Wij laten u graag zien hoe u met onze conferentiesystemen geweldige resultaten behaald. Uw gasten zijn afhankelijk van de voorzieningen die u hen aanbied in uw conferentieruimtes. Met de juiste oplossingen is het voor uw gasten mogelijk om hun boodschap helder en goed over te brengen aan het publiek.

Wij bieden oplossingen waarmee u van iedere conferentie een succes kunt maken. deze oplossingen verbeteren communicatie en samenwerking. Hierdoor is het mogelijk om tijd efficiënter in te delen, u biedt uw gasten de mogelijkheid om presentaties te geven waar iedereen enthousiast over is.

De verschillende mogelijkheden

 • Audioconferentie

  Bij audio conferentie is het mogelijk om centraal op de tafel in de conferentie zaal een telefoontoestel te plaatsen met meerdere microfoons en een speaker. Hiermee kan iedereen aan de vergadertafel het gesprek volgen en door de verschillende microfoons kan iedereen spreken. Er zijn ook oplossingen met speakers en microfoons in het plafond. Voor de juiste oplossingen zijn er aantal zaken van belang. Bijvoorbeeld:

  • De grote van de ruimte
  • Aantal deelnemers
  • Materialen in de ruimte
 • Videoconferentie

  Voor video conferentie bieden wij (grote) displays en speciale camera’s. Deze camera’s kunnen een overzicht van de ruimte geven maar ook inzoomen op de persoon die spreekt. Er is altijd een goede oplossing voor video conferentie welke geheel wordt afgestemd op uw wensen.

 • Samenwerken

  Ons bedrijf biedt unieke oplossingen om samenwerking te bevorderen. Dit is mogelijk met bijvoorbeeld display’s welke worden voorzien van software waarmee u gelijktijdig in het zelfde bestand kunt werken, informatie gemakkelijk kan delen of presentaties kunt geven.