Candra Hospitality Cloud

Het ICT landschap veranderd voortdurend. Wat tot gevolg heeft dat de traditionele oplossingen steeds meer verdwijnen. Deze maken plaats voor cloud gebaseerde oplossingen. Het grote voordeel van Candra Hospitality Cloud is: betrouwbaarheid. Geen aanschaf van dure hardware.  Onze systemen groeien met uw organisatie mee. Binnen onze Cloud omgeving zijn er veel verschillende mogelijkheden. Wij lichten enkele mogelijkheden toe:

Skype for Business

Skype for Business van Microsoft is het  platform waarmee uw medewerkers gemakkelijk samenwerken  en onderling communiceren. Alle communicatievormen zijn geïntegreerd in één applicatie; chat, aanwezigheidsinformatie, videoconferenties, documenten delen en telefonie. Met Skype for Business creëert u een online werkplek waarmee u medewerkers in staat stelt om efficiënt te werken, individueel en samen.  Daarnaast integreren wij Skype for business binnen het Nhospitality systeem.

Office 365

Office 365  is eigenlijk de  digitale versie van uw werkplek met opslag in de Candra Hospitality Cloud. Erg handig voor bijvoorbeeld uw documenten. Met Office 365 hebt u deze altijd bij de hand en kunt u deze gemakkelijk delen met uw collega’s. Of u nu thuis, in het hotel of zelfs in het buitenland bent. Met 1 wachtwoord hebt u toegang tot al uw zakelijke documenten, emails en andere gegevens.

Citrix Desktop Online

Uw vertrouwde en complete Windows desktop volledig online. Dat is Desktop Online van  Citrix. De werkplekken worden door ons  centraal gehost vanuit  Candra Hospitality Cloud. U kunt dus altijd en overal bij al uw bestanden en programma’s, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt. Het voordeel hiervan is dat u geen dure computersystemen hoeft aan te schaffen u kunt werken met een thin client maar ook met een simpele chromebook.

End-point beveiliging

Met End-point beveiliging van Candra Hospitality Cloud  leveren wij  complete en uitgebreide beveiliging voor de gehele IT-omgeving van uw hotel/restaurant: desktops, laptops, servers, tablets en mobiele telefoons. Ons systeem biedt real-time bescherming tegen online bedreigingen, zoals virussen, spyware, spam, digitale inbraakpogingen en web-based aanvallen. Zo zijn al uw apparaten altijd beschermd en up-to-date.

Virtualisatie

Bij virtualisatie worden al uw servers ondergebracht in de Candra Hospitality Cloud. De voordelen hiervan zijn: gegarandeerde up-time doordat uw servers in een datacenter worden ondergebracht. U heeft geen dure hardware op locatie. Een serverruimte is niet meer nodig. Alles werkt vanuit de Cloud. Voor service aan uw systemen  hoeven onze monteurs niet meer op locatie te komen omdat wij alle systemen remote kunnen beheren. Wat resulteert in een kostenbesparing.

Dit zijn slechts enkele mogelijkheden. Wij bieden tal van oplossingen welke volledig aansluiten op de wensen van u en uw organisatie.

Voordelen van onze expertise
  • Heldere en transparante prijsstelling.
  • Mogelijkheden voor kostenbesparing door centralisatie.
  • Veilig en betrouwbaar.
  • Hoge beschikbaarheid.
  • Voor ieder type hotel, van boutique tot resort, biedt Candra Hospitality een oplossing die volledig aansluit op uw wensen.
Wat wij  bieden:
  • Een perfecte maatwerk (cloud) oplossing voor ieder hotel/restaurant of uitgaansgelegenheid op basis van uw specifieke wensen.
  • Gegarandeerde up-time
  • 24/7 support.
  • Betaalbare totaaloplossingen
  • Fullservice dienstverlening: van advies tot installatie, instructie, onderhoud en beheer.