Camerabeveiliging

Naast camerabeveiliging rondom uw pand, op de terrassen en op het parkeerterrein is er ook de mogelijkheid om camera’s toe te passen in uw hotel. Welke bijvoorbeeld inschakelen als 1 van uw medewerkers op een  alarmknop drukt. Op deze manier kunt u bij panieksituaties gelijk beelden opnemen. Het is ook mogelijk om standaard alle beelden op te nemen. Naast het opnemen van beelden kan ook het alarmsysteem gelijk inschakelen. Hiermee is ook gelijk de veiligheid van uw personeel gewaarborgd. Er zijn camera’s beschikbaar voor iedere denkbare toepassing.

Candra Hospitality levert camera’s  in de volgende categorieën:

  • Binnencamera

Een binnencamera is leverbaar in 2 soorten namelijk. de zogenoemde dome camera en de bullet camera. Daarnaast is er de keuze voor infrarood (nachtzicht) en audio.

  • Buitencamera

Een buitencamera is leverbaar in twee verschillende types. De zogenoemde dome camera en de bullet camera. Daarnaast is er de keuze voor infrarood (nachtzicht) en audio. Het aantal meters (nacht)zicht is geheel afhankelijk van uw wensen en op basis hiervan selecteren wij de juiste buitencamera.

  • Anti vandalisme camera

De anti vandalisme camera is gemaakt van slagvast materiaal waardoor deze moeilijk te vernielen zijn door een inbreker of onruststoker.

  • 360 graden camera

De 360 graden camera heeft een speciale lens waardoor u een gehele ruimte kunt overzien vanuit 1 punt. In een ideale situatie plaatsen wij de 360 camera tegen het plafond in het midden van de ruimte. Dit type camera is ideaal voor het monitoren van een grote ruimte, bijvoorbeeld het zwembad. Dit type camera is ook zeer geschikt voor plaatsing in de lobby.